Vanliga frågor

Här får du svar på vanliga frågor. Kontakta oss om du inte hittar svaret på din fråga.

Ja, det fungerar med båda alternativen. Kontrollera för säkerhetsskull installationsanvisningen för din produkt.

Ja vi utvecklar fortlöpande BIM-modeller på våra produkter. Här kan du se våra BIM-modeller:
https://www.granberg.se/se/proffsinfo/bim-modeller/

Vi kan hjälpa dig att rita upp ditt kök i 3D. Vanligast är dock att köksåterförsäljaren ritar upp köket och kompletterar med lyftsystemen från oss.

Anslutning sker med flexibla vatten- och avloppsslangar.

Som återförsäljare kan du göra en kontoansökan. När din ansökan är godkänd så erhåller du inloggningsuppgifter för att kunna logga in på vår hemsida och där se priser. Kontakta oss om du är privatperson som vill erhålla pris.

Vi förbereder så mycket som möjligt i fabrik för att spara tid vid installation.
Bänkplanet levereras fördigmonterat. Sidorna är förmonterade och justerbara i sidled för att passa diskbänk, spishäll och lådor.

Vissa av våra produkter är lagervaror med leverans från oss inom 2-3 arbetsdagar. En del av våra produkter tillverkas efter din order. Leveranstiden på dessa produkter varierar mellan 2-5 arbetsveckor. Vid order får du alltid en orderbekräftelse med fastställt leveransdatum.

Våra bänklyftare är i standardutförande justerbara 670 - 970 cm över golv. Med 30 mm bänkskiva blir det 700 - 1000 mm. Kontakta oss om du har behov av annat höjdjusteringsintervall.

Våra motordrivna tvättställslyftare har 25 cm slaglängd. Mått från golv till överkant tvättställ är ca. 65 - 90 cm beroende på modell.

Ja det går oftast bra. Våra produkter är anpassade för att passa både befintliga, äldre kök och nya kök.

Ja det går bra att köpa produkter direkt från oss som tillverkare men vanligast är att ett installationsföretag köper produkterna.

Vi har inga egna installatörer men vi har ett brett kontaktnät över hela landet med installatörer som har mångårig erfarenhet av att installera våra produkter. Kontakta oss om du vill ha hjälp med att hitta en installatör i närheten av dig.

Vi har 2 års garanti på våra lyftsystem.

Här kan du ladda ner drift och underhållsanvisningar:
https://www.granberg.se/se/support/produktdokumentation/?top_cat=&doc_typ_id=7