Köksstudio / Kökstillverkare / Bygghandel

Granbergs produkter är designade för att passa olika köksfabrikat och vi fungerar ofta som underleverantör till köksstudio, kökstillverkare eller bygghandel.


Köket är ett av de viktigaste rummet i ditt hem

I köket samlas man både till vardag och fest. Det är också ett hemmakontor, där man kan sitta med sin dator eller bara ta en god kopp kaffe. Barnen gör sina läxor i köket och här lagas förstås också massor med god mat.

I köket arbetar både långa, korta och personer med nedsatt rörelseförmåga, alla är vi i behov av olika arbetshöjder. Även olika arbetsmoment i köket kräver olika arbetshöjder. För att arbeta på sin rätta ergonomiska höjd bör diskbänk och arbetsyta vara högre än spishällen.

Med Granbergs elektriskt ställbara bänkskivor för köksbänkar skapas ett kök med komfort som passar alla. Alla våra lyftbeslag kan integreras i kök från valfri kökstillverkare. Självklart har alla våra produkter genomgått riskanalyser och är CE godkända. Lyftarna är utrustade med ett tillförlitligt säkerhetssystem som garanterar säker drift utan klämrisker