BADRUMSINSPIRATION


Badrummet – din start på dagen!
Granbergs badrumssystem för rörelsehindrade och äldre gör badrummet funktionellt för alla. Vi vet alla hur viktigt det är att få en bra start på dagen. En dag som ofta påbörjas i badrummet. Med detta som bakgrund så förstår vi alla att sysslorna i badrummet måste fungera så smidigt som möjligt.

Granbergs väl genomtänkta produkter med bästa design för bästa komfort i ditt handikappanpassade badrum.
Den bästa inredningen och hjälpmedlen för badrummet ska vara enkla att montera, flexibla, slitstarka och snygga. Allt för att de skall passa in i ditt moderna badrum. Granbergs erbjuder tvättställsmoduler i modern design och många utföranden. Med ett ställbart tvättställ får man ett bra hjälpmedel i badrummet som passar alla.

Rådgivning:
Med över 50-års erfarenhet av lösningar för personer med funktionshinder erbjuder Granbergs kostnadsfri expertrådgivning som tillgodoser brukarens, personalens, byggarens och vårdgivarens behov.

Arbetsmiljö:
Med våra elektriskt höj- och sänkbara tvättställslösningar kan man snabbt och smidigt ändra tvättställets höjd så det passar brukare, vårdare samt alla familjemedlemmar.

Granbergs höj- och sänkbara tvättställ installeras bland annat i miljöer som:
 
Privata Bostäder, Handikappbostäder, Hotell, Skolor, Förskolor, LSS Boende, Äldreboende, Rehabiliteringscenter, Sjukhus, Vårdcentraler, vårdhem samt Institutioner.  


Välkommen att upptäcka möjligheterna!