Kommande mässor

SÅ HANDLAR DU

1. Välj ut de produkter som du är intresserad av här på siten och lägg dem i varukorgen prisförfrågan!
 
2. Vi återkopplar SNABBT (via mail eller telefon, ni väljer genom att fylla i önskat kontaktsätt)
 
3. Offerten skickas!
 
Självklart är det bara en offert, så tveka inte att göra en förfrågan hos oss!
 
Vi ser fram emot din förfrågan!

 


 

OM OSS

DESIGN OCH KVALITET FÖR FRAMTIDEN är en bra sammanfattning av vad vi på familjeföretaget Granberg i fem generationer levererat till våra kunder. Vi startade 1870 som ett traditionellt byggnadssnickeri med kvalitet i fokus och många strängar på vår lyra. Hundra år senare tog vi ett stort steg i utvecklingen mot det företag vi är idag. Då skapade vi våra första flexibla kök med motordrivna lyftsystem för ökad bekvämlighet. Sedan dess har vi levererat tiotusentals kök som förgyller och förenklar människors vardag i såväl Sverige som övriga världen.

I dag handlar vårt arbete om att göra vardagens kökssysslor enklare, bekvämare och roligare för alla. Med våra inbyggda lyftsystem kan du själv reglera höjden på köksskåp, bänkar och hyllor till en nivå som passar dig. Allt som behövs är en knapptryckning. Låter det som science fiction? Inte så konstigt, redan idag planerar vi framtidens kökslösningar. I vårt sortiment finns alltid kök som ligger i tiden, med kvalitet och lösningar som gör att du kan njuta av dem hela livet. Vi kallar dem ErgoKök. Kök som anpassats för dig.


Rådgivning:
Med över 50-års erfarenhet av kökslösningar för personer med funktionshinder erbjuder Granbergs kostnadsfri expertrådgivning och ritningshjälp som tillgodoser både brukarens, personalens, byggarens och vårdgivarens behov.

Våra köksprodukter installeras bland annat i miljöer som:
Privata bostäder (Komfortkök och Handikappkök), Handikappbostäder, Skolor (Hemkunskap), Förskolor, LSS Boende, Äldreboende, Rehabiliteringscenter, Sjukhus, Vårdcentraler, Hotell samt övriga Institutioner.


Välkommen att upptäcka möjligheterna!